Elhagyott, balesetes állatok

Pro Canibus Alapítvány = Gyógyítás, szeretet, gondoskodás, elhelyezés
Bemutatkozás
Iskolai felvilágosítás
Gazdira várunk
Gazdira találtunk
Események
Elérhetőségünk
Partnereink


Segítséget kérünk!

Figyelem!

Lelkes önkéntesek jelentkezését várjuk, akik ideiglenes befogadói lennének az általunk meggyógyított állatoknak!

Szívesen fogadunk adományként állateledelt, illetve fekhelynek alkalmas textíliákat (törölköző, ágynemű, stb.) a beteg cicusok, kutyusok számára.

Elérhetőségünk:
Szent Bernát Pestimrei Kisállat-Ambulancia
1188 Budapest, Kisfaludy u. 55/a.
Telefon: 06/1-295-3085
E-mail: info@szentbernat.hu
Törpi érkezése

Törpi cica mindössze harminc dekásan érkezett, egy lány találta őt egy bokor alatt. Fél szeme perforált a kezeletlen macskanátha miatt, műtéti úton kellett eltávolítani.

További fotók ITT!
Törpi gyógyultan

Törpi meggyógyult és boldogan él új gazdijával, aki imádja Őt! :)))

További fotók ITT!
Vili fog érkezése

Vili Fog két hónap körüli kis kandúrka, sérülései alapján úgy tűnik, hogy valami "állatbarát" jó alaposan fejberúgta szegényt. Állkapcsa szilánkosra törött, mire orvoshoz került, folyt belőle a genny. Azóta túl van a műtéten, már boldogan él az új gazdájával. :)
Vili Fog gyógyultan :)

Vili Fog gyógyultan és boldogan ment haza az új gazdijával. :)))Chaplin érkezése

Chaplin borzalmas állapotban érkezett a rendelőbe, tele gennyes sebekkel, csontsoványan.Chaplin gyógyultan

Chaplin gyógyultan, közel hat kilósra hízva. :)))Maya érkezése

Maya május 30-án került hozzánk, egy állatbarát szedte össze őt az út széléről, valószínűleg elütötték. Vemhes volt, az ultrahang-vizsgálat kimutatta, hogy elhaltak benne a picik és folyadék van a hasüregében, sürgős műtétre szorult. Mikor felnyitottuk, láttuk, hogy súlyos belső vérzése van, a lépe kettészakadt, muszáj volt eltávolítani, a veséje is sérült és a méhét is ki kellett venni.Maya új otthonában :)

Maya immár Jenny névre hallgat és Szombathelyen él új gazdijával, aki első látásra beleszeretett. :)Már ők is mind gazdinál vannak!!! :)))

Régebben nekem és a testvéreimnek is volt otthonom és mamám, de egy gonosz ember elszakított tőle és kihajított minket az erdőbe, ezzel a biztos halálra ítélt minket... Szerencsénkre karácsony szent napján felfigyelt a sírásunkra egy jótét lélek és hazavitt minket a jó meleg otthonába. Nagyon jól érezzük magunkat nála, de sajnos nem tud mindannyiunkat megtartani, sürgősen szükségünk lenne egy otthonra és egy szerető gazdára...

A testvérkék négyen vannak, egy zsemleszínű kisfiú és három kislány, egyikük fekete fehér zoknikkal, másikuk zsemleszínű, a harmadik lányzó zsemleszínű ,maszkos pofijú.
A kis csapat megkapta az első oltását és a féreghajtót is!

További fotók ITT!
Hermi cica mostantól gazdival büszkélkedhet!!! :))

Hermike augusztusban került a védőszárnyaink alá, nagyon súlyos sérüléseket szerzett egy kutyával való találkozás során. Sokkos állapotban volt, borzalmas fájdalmai voltak, bármilyen érintésre ordítással reagált. Nem sok esélyt láttunk az életben maradására, de mindent megtettünk érte. A röngenfelvételeken több légpuska-lőszert fedeztünk fel és Herminek az egyik nyakcsigolyája is megsérült, de azt sikerült rendbetenni egy igen komoly műtéttel. Hermi napról-napra jobban van, kedves, bújós cica lett belőle. A múlt borzalmaira már csak némi koordinációs zavar emlékezteti, néha picit megtántorodik járás közben. Csakis és kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki biztosítani tudja számára a megfelelő körülményeket! Őt csak lakásban lehet tartani, nem alkalmas kerti egerészőnek, viszont egy biztonságos helyen boldog és teljes életet élhet. Számunkra nagyon fontos, hogy Hermit rendszeresen visszahozzák kontrollvizsgálatokra, nagyon a szívünkhöz nőtt!
Pötyi cica is gazdis lett! :)))

Pötyi cicát 11.15-én este ütötték el a rendelő előtt. Hatalmas szerencséje volt, hiszen az asszisztensünk épp meghallotta a balesetet és sikerült kimenekítenie őt az út közepéről, a száguldozó autók közül. A fiatal cicalány elég olcsón megúszta a balesetet, eltört a lába, de életben maradt...

További fotók ITT!
A vak mopsz is új életet kezdett egy új gazdival :

2010.01.24-én az M0 autópálya szigetszentmiklósi leágazásánál találták ezt a 4-5 év körüli mopsz fiút, chipje nincs, a nyakörvén csak egy 2009-es oltási biléta árválkodott. A kutyus kétségbeesetten kóválygott az autópálya szélén a hóban, minden lakott területtől távol, mikor szerencséjére egy állatbarát megállt és felvette a reszkető, kimerült kutyát. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a kutyus valószínűleg mindkét szemére vak, talán ezért rakhatták ki a semmi közepére a mínuszokba, sorsára hagyva…
Jelenleg megmentőjénél várja az új gazdiját, akivel újra boldogan élhetne…

További fotók ITT!

Pici macikutyák gazdira leltek :)))

6-8 hete jöttünk a világra és máris megtapasztaltuk az emberek gonoszságát, testvérkémmel együtt kihajítottak minket az erdőbe, de szerencsénkre egy jólelkű hölgy befogadott minket. Én fiúcska vagyok, de van egy fekete-fehér lánytestvérem is, mindketten gazdit keresünk!!!

További fotók ITT!
Boribon gazdis lett! :)))

2010.01.26-án találtak rá állatbarátok erre a kicsi kutyára Gyálon egy autó alatt. Boribon sokkos állapotban volt és kihűlt, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. Pocakján volt egy elgennyesedett szakított seb, amit össze kellett varrni. Boribon két hónap körüli kislány, szófogadó, okos, borzasztó kiváncsi és már szobatiszta! A többi kutyával és cicával nagyon barátságos és nagyon hálás a megmentőjének!

További fotók ITT!
Omega cica gazdis lett! :)))

Omega cicát november 29-én, vasárnap este hozták be a rendelőbe sokkos állapotban, csúnya harapott sebbel a gerincén. Azóta jobban van, csodával határos módon lábra állt, most már csak egy szerető gazdi hiányzik a boldogságához.

További fotók ITT!
Zorro cica gazdira lelt! :)))

Zorro cica állkapocs- és combcsont-töréssel került a védőszárnyaink alá, a műtét jól sikerült, már az implantátum-eltávolításon is túl van ez a fiatal kandúrka, csak egy szerető gazdi hiányzik neki a boldogsághoz! Ivartalanítva elvihető!

További fotók ITT!
Fekusz gazdis lett! :)))

Ez a cicus nyílt lábszártöréssel került az Egyetemre, de a "kedves" gazdája lemondott róla, nem akarta vállalni a műtét költségeit... Így került a mi védőszárnyaink alá, a műtéten is átesett, már csak egy szerető gazdira van szüksége ahhoz, hogy új életet kezdhessen... Fiatal, egy év körüli lehet, feltűnően barátságos, hangos dorombolással üdvözöl minket és igyekszik felhívni magára a figyelmet, cirógatásért és társaságért mindenre képes. :)

További fotók ITT!
Panka gazdira lelt! :)))

Panka fiatal cicalány, egy-két éves lehet. Az utcán élt, fülecskéje súlyosan elfertőződött, ezért amputálni kellett. Nagyon kedves cica, mikor meglát minket, hangos dorombolással igyekszik felhívni magára a figyelmet és kiköveteli magának a napi fülvakargatását, amit igen látványosan élvez. :)

További fotók ITT!
Zsuzsi cica gazdit kapott nyusziünnepre! :)))

Ez a fiatal cicalány törött lábbal érkezett hozzánk, nagyon-nagyon rémült volt, az első napokat a ketrec sarkába bújva töltötte. Most már kezd megnyugodni és a simizést is szívesen fogadja, bújik a simogató kézhez.

További fotók ITT!
Borzaska gazdis lett! :)))

Borzaskát 2010.04.14-én találták a XVIII. kerületben a Nemes utcai posta előtt, tibeti terrier - Shih-tzu jellegű keverék kislányka, 4-5 hónapos lehet, nagyon cuki, selymes és bolyhos bundája van, igazi kis dédelgetnivaló kutyuska. Nyakában halványkék strasszos nyakörv volt, chipje nincsen.

További fotók ITT!
Csipogi gazdira talált!!! :)))

2010.05.31-én érkezett kiscica, egészséges kislány, kb. 4 hetes.

További fotók ITT!
Cirmi gazdira lelt! :)))

Cirmi 2010.06.03-án érkezett, két hónap körüli kis tünemény.

További fotók ITT!
Csizmás kandúrka gazdis lett!!! :)))

Csizmás kandúrka 2010.06.12-én került védőszárnyaink alá, a Nemes utcában hajították ki egy autóból, mert a XXI. században ez a "kultúrált" módja az állattartásnak... Csizmáska szerencsésen megúszta a nagy repülést, most várja az álomgazdit, aki elfeledtetné vele ezt a borzalmat. Ez a csöppség mindössze öt hetes, kisfiú, kicsit soványka, de nagyon kedves kis cirnyó. Különleges kis szépség, a fekete pofiján hatalmas hófehér bajuszkák meredeznek és cuki kis fehér papucsokat visel a kis lábain.

További fotók ITT!
Szürke falatka is gazdira lelt! :)))

2010.06.07-én találták az utcán ezt az 5 hetes ezüstszínű kislányt. Macskanáthája van, de a kezelés hatására szépen gyógyul, étvágya jó, pár nap alatt hatalmas pocakot növesztett, nagyon szeretetéhes és bújós, még a kezeléseket is dorombolva tűri.

További fotók ITT!
Pille gazdira talált! :)))

Pille 2010.06.03-án érkezett, szépséges, hófehér cicalányka, két hónap körüli lehet. Imádja a pocakját és nagyon bújós.

További fotók ITT!
Zabi cica gazdira talált! :)))

Zabi cica 2010.06.21-én érkezett védőszárnyaink alá, falatnyi négy hetes kislányka, még a mamája mellett lenne a helye, mégis utcára került…

További fotók ITT!
Kanóc gazdis lett! :)))

2010.06.24-én érkezett nyolc hetes kis cirmos kandúrka, egy lakótelepen gubbasztott lázasan, betegen.

További fotók ITT!
Vöci gazdira talált! :)))

2010.06.25-én került alapítványunkhoz ez a falatnyi, öt hetes, vörös-fehér kandúrka.

További fotók ITT!
Vicces kutyus gazdira talált! :)))

2010.06.06-án ütötték el ezt a kutyust Budapesten, a Ferenc körútnál. Szerencsésen megúszta a balesetet kisebb sérülésekkel, zúzódásokkal. Bozontka 8-9 hónapos lehet, kisfiú, schnauzer és tacskó jellegú keverék, nagyon vicces kutyus, külsőre és természetre is.

További fotók ITT!
Kiscicák gazdira találtak :)))

2010.08.19-én érkezett menhelyi cicusok szerető gazdit keresnek!
Egyikük kislány, másikuk kandúrka, kedvesek, bújósak, játékosak.

További fotók ITT!
Cicacsalád otthonra lelt :)))

2010.08.17-én felejtették ezt a kis cicacsaládot a váróban, még szopiznának, ha nem szakították volna el őket a mamájuktól, kb. három hetesek lehetnek, három kandúrka és két kislány. Jelenleg cumisüvegből táplálkoznak, 2-3 hét múlva (szeptember elején) elvihetőek, sziámi és házicica keverékei lehetnek. Kedves, bújós, falatnyi kiscicák.

További fotók ITT!
Csutika gazdis lett! :)))

2010.08.26-án érkezett 3-4 hetes kislányka, bal lábán nyúzott sebekkel. Kis farkincáját csonkolni kellett, annyira roncsolódott. A megpróbáltatások ellenére kedves, bújós kiscica, szeret dorombolni az ember nyakába bújva. :)

További fotók ITT!
Kis kuksika gazdira talált! :)))

2010.08.19-én érkezett menhelyi kandúrka, jobb szeme sérült, azt sajnos el kellett távolítani. A megpróbáltatások ellenére kedves, bújós, dorombolós kiscica, szeret ölben lenni és pocakot vakartatni.

További fotók ITT!
Bony szerető otthonra lelt! :)))

2010.04.23-án kerültem az alapítvány védőszárnyai alá, az utcán kóboroltam csontsoványan, tele kullanccsal. Sajnos nem tudom elmesélni az eddigi életem, de borzalmas lehetett annak alapján, ahogy kinézek. Bal szemem sérült, talán kiszúrták, csont és bőr vagyok, még a tíz kilogrammot sem éri el a súlyom és a medencém is eltörött, még nehéz műtétek várnak rám...
Biztosan bántottak is, mert reszketek a sarokban, ha felém nyúlnak, bár már kezdek megnyugodni, hogy itt nem bántanak és a farkam is csóválom egy picit.

Nagyon-nagyon szeretnék egy jó, szerető gazdit magamnak, aki vigyázna rám és nem engedné, hogy újra bántsanak...
Sajnos még kórházi ápolásra szorulok, de addig is várom szeretettel a gazdijelölteket, akik reményt adhatnak nekem egy új, boldogabb életre...

Bony fiatal, egy év körüli kislány.

További fotók ITT!
Pulcsi gazdira talált! :)))

Pulcsi 2010.08.05-én érkezett, elütötték, kb. 2 éves szuka, medencetörést szenvedett, de már túl van a műtéten és szépen javul.

További fotók ITT!
Kiskiflik gazdira találtak! :)))

2010.08.27-én találták ezt a két cseppnyi kislánykát egy padláson, náthásan, betegen, most kb. öt hetesek lehetnek.
Az aprónép egy falatnyi kandúrkával bővült, ő is várja az álomgazdit.

További fotók ITT!
Katie gazdira talált! :)))

Katie 2010.09.06-án érkezett védőszárnyaink alá borzalmas állapotban, egy gyepmesteri (sintér) telepről mentették, ahol egy vaslemezen feküdt a szakadó esőben csonttá soványodva, mocsoktól összeragadt bundával és kétoldali medencetöréssel. Katie a csodával határos módon kibírta a műtétet, pedig nagyon le volt gyengülve, jelenleg a klinikán lábadozik és várja az új gazdiját, aki mellett végre boldog életet élhet.
Katie fiatal, egy év körüli kislány, csak ivartalanítva adjuk örökbe, amint egy kicsit megerősödik.

További fotók ITT!
Testvérkék együtt mehettek az új gazdihoz! :)))

2010.09.27-én találták ezt a két gyönyörű félperzsa kislányt, egészségesek, kb. 8 hetesek.

További fotók ITT!
Chokito gazdira lelt! :)))

Chokito 4-5 év körüli ivartalanított kandúr, nagy vadász, kertes házba is ideális. Lábán hatalmas sebbel, lesoványodva, betegen érkezett kórházunkba, azóta a gondos ápolásnak hála termetes kandúr lett belőle. Igazi egyéniség.

További fotók ITT!
Panka gazdis lett! :)))

2010.10.13-án találták ezt a 2-3 év körüli pincsi leányzót Gyálon, egy árok szélén reszketett félig megkopaszodva, iszonyat bolhásan, gyulladt szemekkel, lesoványodva.

További fotók ITT!
Kiscicák gazdira találtak! :)))

2010.10.24-én bedobtak egy kertbe hat kiscicát, szegények náthásan, magas lázzal kerültek hozzánk. A gondos ápolásnak köszönhetően jobban vannak, vidáman játszanak egymással és tüneményesen összebújva alszanak.

A cicacsalád kb. 10 hetes lehet, még két kislány és két kisfiú várja az álomgazdit, brit keverékek, csodaszép bolyhos bundával.

További fotók ITT!
Dorka gazdira talált! :)))

2010.10.06-án érkezett hozzánk ez a korosodó német juhász hölgy. Gazdája lemondott róla, nem akart költeni a műtétekre, az euthanáziát választotta, de nem volt szívünk elaltatni... Emlődaganata volt, megműtöttük, most már nagyon jól érzi magát, csak egy szerető gazdi hiányzik az öreglány boldogságához, aki mellett szeretetben élheti le a hátralévő nyugdíjas éveit.

További fotók ITT!
Kisöreg gazdára talált! :)))

2010.11.16-án találták ezt a korosodó kutyust Budapest XVIII. kerületében, valószínűleg autóból dobhatták ki régi gazdái, mert megöregedett és így már nem kellett nekik.
A kis öregúr sajnos szívbeteg, élete végéig gyógyszereket kell szednie, de még várhat rá néhány boldog év egy új, szerető gazdi oldalán.

További fotók ITT!
Elza gazdira talált! :)))

2010.12.01-én dobták ezt a pöttöm sziámi keverék cicalányt a rendelő kukája mellé egy cipősdobozban, sorsára hagyták, nem törődve a jeges széllel, a szakadó ónos esővel és a kőkemény mínuszokkal. Szerencséjére rátaláltunk, mielőtt megfagyott volna.

Elza kb. 5 hetes lehet, sziámi keverék kislány.

További fotók ITT!
Yoda cica gazdira talált! :)))

2010.10.02-án érkezett két hónapos kislányka, egy autóból hajították ki. Azóta meggyógyult, nőtt is egy kicsit, hatalmas szeretet és mozgásigénye van, nagyon játékos cirnyó lett belőle.

További fotók ITT!
Mucli gazdira talált! :)))

2010.11.07-én találták ezt a megkínzott cicát a Keletinél, állatvédők mentették meg. Füle sérült, szája vérzett, de a kedve napról-napra javul, kedveskedik és jó étvággyal eszik.

Mucli fiatal, félperzsa, ivartalanított kandúr.

További fotók ITT!
Miki cica gazdira talált! :)))

2010.12.06-án dobták be ezt a kicsi cicust egy ház udvarára. Picit félénk, riadtan néz, de amint megérzi a simogató kezet, azonnal boldog dorombolásba kezd.

Miki három hónapos kandúrka, main coon keverék, hatalmas riadt szemekkel és hosszú, mókásan meredező bajusszal.

További fotók ITT!
Szilvi cica gazdira talált! :)))

Szilveszter éjszakáján találták ezt a szépséges, bár jelenleg kissé leharcolt cicalányt. Nem az újévi buli viselte meg őt, már jó ideje az utcán élhet, borzalmasan sovány, szinte két dimenziós, súlya alig haladja meg a másfél kilót, de aktív hízókúrán vesz részt. Sovány kis testét sebek tarkítják, ennek ellenére nagyon vidám, bújós cica. Specialitása a bucizás, olyan lendülettel dörgölőzik mindenhez, hogy rendszerint átesik a tárgyakon vagy a simogató kézen, de az sem hozza ki a sodrából, mikor puffan a kis buksija a kövön, csak követeli tovább az őt megillető szeretet és simiadagot.

Szilvi fiatal, nyolc hónap körüli cicalány.

További fotók ITT!
Kifli gazdira talált! :)))

2011.01.11-én találták ezt a pöttöm pincsi-tacskó keverék jellegű kislányt, egy patika előtt kucorgott rémülten, reszketve. Jelenleg 3-4 hónapos lehet, de később is aprócska termetű marad, ideális kis házikedvenc lehet belőle, bárkit levesz a lábáról a kis gombszemeivel.

További fotók ITT!
Ricky gazdira talált! :)))

2010.12.11-én ütötték el ezt a kutyát Dunaharasztiban, a gázoló lassítás nélkül elhajtott, a szemtanúk kérték állatvédők segítségét, akik az árokban találtak rá a sokkos állapotban lévő, medencetöréses kutyára.

Liki fiatal, egy év körüli, labrador keverék kisfiú.

További fotók ITT!
Radarfülú német juhász gazdira talált! :)))

Pár napja (2011. május eleje) kóválygott Sülysápon ez a fiatal, 3-4 hónap körüli német juhász kölyök fiúcska, állkapocstörése van.Zora gazdira talált! :)))

2011.06.01-én került védőszárnyaink alá Zora, akit egy autó gázolt el, lába eltört és a medencéje is megsérült. Zora már túl van egy nagyon komoly műtéten, kedve egyre jobb, már csak egy szerető gazdi hiányzik a boldogságához.

Zora négy év körüli, ónémet juhász szuka, már gazdira talált! :)

További fotók ITT!
Maya gazdira talált! :)))

2011. májusában találták ezt a fiatal, két év körüli tacskó keverék kislányt, nagyon kedves, bújós, bár még picit félénk. Számára az ideális otthon egy kertes ház lenne, mert szeret a kertben szaladgálni, de a házba szabad bejárással.

További fotók ITT!
Inci és Finci gazdira leltek! :)))

2011.06.16-án dobták be egy ház udvarára ezt a négy pöttöm kiskandúrt, mind cirmosak, 3-4 hetesek lehetnek.

További fotók ITT!
Kurtafarkú cirnyó gazdira talált! :)))

2011.08.19-én ütötték el ezt a fiatal cicalányt, szerencséjére nem sérült meg súlyosan, csak a farkincáját kellett kicsit megkurtítani. A kisasszony nagyon bújós, dorombolós, rengeteg szeretetet tudna adni az új családjának.

További fotók ITT!
Apróságok gazdira találtak! :)))

2011.09.13-án tették le a kapuba ezt a három apróságot, kb. 4-5 hetesek lehetnek, kandúrkák, épp csak elkezdtek enni, viszont az alomtálcát gyönyörűen használják. Nagyon aprók, szépségesek, bűbájosak, játékosak, szerető gazdit keresünk nekik!

További fotók ITT!
Falatnyi cicafiú gazdira talált! :)))

2011.09.29-én találták ezt a féltenyérnyi, aprócska cicafiút. Picit náthás volt, de már szépen eszik és nagy harcokat vív a műegérrel.

További fotók ITT!
Jázminka gazdira talált! :)))

2011.10.28-án találták ezt a fiatal, két év körüli drótszőrű tacskó lánykát Dabason, meglehetősen rossz állapotban, éppen a halott kölykeit próbálta megszülni egy árokparton. Méhét el kellett távolítanunk és még számos sebét kezeljük.
Kedve napról-napra javul, jó étvággyal eszik, gyűjti a husit a zörgő csontjaira. A kezeléseket zokszó nélkül tűri, nagyon jólelkű, bújós kiskutya.

További fotók ITT!
Kiskutya gazdis lett! :)))

2011.09.06-án találták ezt a kiskutyát Budapesten, a XIX. kerületben, az Ady Endre úton sántikált. Szerencsére nincsenek súlyos sérülései, kisebb horzsolásokkal megúszta a kalandot. Bundája nagyon elhanyagolt volt, valószínűleg kidobták. Fiatal, 4-5 hónap körüli, spicc jellegű keverék kisfiú, nagyon kedves, bújós.

További fotók ITT!
Vöci gazdira talált! :)))

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aprócska cicafiú, aki rossz helyre született...

Élete első négy hónapja az éhezésről és a menekülésről szólt, egy meg nem nevezett multicég telephelyén próbált életben maradni, ahol a dolgozók (egyetlen ember kivételével) azon ügyködtek, hogy hogyan irtsák ki szegény cicust. Napi szinten seprűvel, lapáttal kergették és nem rajtuk múlt, hogy nem ölték meg, ők igazán mindent megtettek ezért. Egy nap a megmentőjének sikerült nyakon csípnie a rettegő, félvad cicust és biztonságba helyezte védőszárnyaink alatt.

A kis cinka életében először megtölthette a pocakját és meleg, fűtött helyen alhatott. Első bizalmatlansága hamar elszállt, amint rájött, hogy vége a lapáttal kergetős korszaknak és most már simogató kezek nyúlnak felé az eddigi ütésre emelt mancsok helyett. Először még ránk is morgott és fújt, a ketrec sarkába bújva reszketett a félelemtől, de amint megérezte az első cirógató érintést, gyökeres fordulatot vett a viselkedése, azonnal átváltott dorombolásra és azóta csak berreg és bújik hozzánk és fetreng a gyönyörtől, ha a végre teletömött pocakját simogatjuk.

További fotók ITT!

Levél az új gazditól:
Szombaton sikeresen hazaérkeztünk Vöci cicával akinek az új neve Boti (Botond). Nagyon meg volt szeppenve de a helyét hamar birtokba vette, evett ivott és egyből ment az alomra. Kiváltottam a szemkenőcsöt és a Minera cseppeket is kapja. Éjszakára már felmászott az ágyba és mondhatni majdnem végig aludta az éjszakát.
A nagy cicusok nem fogadták kitörő örömmel, volt kölcsönös fújás, morgás mikor találkoztak a cicahordozón keresztül. Tina kutya nagyon oda van érte ül a szoba ajtó előtt és őrzi. Szombat este már felszabadultabban futkosott a szobába letámadta a papucsokat a szekrény és a szőnyeget is. :):) Nagyon eleven érdeklődő cicus.
Fábián, azaz Málé gazdira talált! :)))

2012.01.20-án hozták be ezt a három hónap körüli, falatnyi kiskandúrt, egy cég telephelyén találták sérülten, hátán csúnya sebekkel, valószínűleg egy kutya kaphatta el. A csöppség ordított kínjában, de amint elkezdtek hatni a gyógyszerek, előbújt belőle a valódi énje, a világ legaranyosabb kiscicája lett belőle.
Fábián imádja a simogatást, a pocakvakargatást és ezt ki is követeli magának, hízelgéssel, bucizással és hangos dorombolással jelzi, hogy törődésre lenne szüksége. :)

További fotók ITT!
Cicmic gazdira talált! :)))

2011.10.20-án tévedt be ez a fiatal cicalány egy kertbe, ahol kutyák megtépték és eltörött a lába. Azóta megműtöttük és napról-napra jobban érzi magát, hálásan dorombol és hízeleg.

További fotók ITT!
Dundika gazdis lett! :)))

Ki szeretne egy bio-ágymelegítőt? Itt a kihagyhatatlan lehetőség! ;)

Dundikát 2012.02.02-án találták egy iskola udvarán kihűlve, mozdulatlanul. Bénultsága egy hétig tartott, miközben fokozatosan tért vissza a tagjaiba az élet, első mozdulatával próbált bújni a simogató kezünkhöz. Mostanra talpra állt, jön-megy és nézelődik a rendelőben, mindenre kíváncsi. Természete nagyon nyugodt, kedves, hízelgős, imád kézben lenni, órákig el tud heverészni az ölünkben, kutyákkal, macskákkal barátságos.
Ideális társ lehetne valakinek hideg téli éjszakákon, mivel igen termetes cicahölgy, így tökéletes ágymelegítőként funkcionál. A gazdi szórakoztatásáról is gondoskodna, elképesztő pózokban tudja vakartatni magát és a színtiszta gyönyör kiül a képére, kiapadhatatlan humorforrás.

Szerető gazdit keresünk neki, hogy ne kelljen visszamennie az iskolaudvarra, a mínusz 20 fokba...

További fotók ITT!
Töpszli gazdis lett! :)))

2012.05.12-én szedték össze Soroksáron ezt a kb. 7 hetes kislányt, az autók között szaladgált. Fazonra német juhász keverék, termetre viszont aprócska, mindössze 2 kg, nem fog nagyra nőni.

További fotók ITT!
Pöttömke gazdis! :)))

2012.06.12-én találták Érden elütve ezt a falatnyi cicafiút, lábacskája csúnyán megsérült, de rendbe fog jönni.

További fotók ITT!
Piszke gazdis lett! :)))!

2012.06.08-án találták ezt a fiatal, 3 év körüli, puli jellegű kislányt Budapest XVIII. kerületében, iszonyatosan elhanyagolt állapotban, csapzott bundával, lágyéksérvvel. Eleinte félénk volt, igazi „bocs, hogy élek” típus, de a pocakvakargatást nagyon szereti, hamar feloldódik.

További fotók ITT!
Szürcsike gazdis lett! :)))

2012. augusztusában hajították be egy tanyára ezt a szépséges, két hónap körüli cicalányt, szerencséjére a tanya gazdája gyorsabb volt, mint a kutyái, így sérülés nélkül megúszta a kis bársonytalpú a kalandot. A cinka makkegészséges, nagyon bújós és dorombolós, igazi ölbecica, bundája, mint a selyem, ideális hálótárs lenne valakinek. :)

További fotók ITT!
Törpe ordítóegér gazdis lett! :)))

2012.08.07-én találták ezt az aprócska, talán négy hetes, 30 dkg-os cseppnyi kiskandúrt, kicsit még viharvert és soványka, de az étvágya jó, a szeretetet kiköveteli magának, igazi kis dorombológép. :)

További fotók ITT!


Honlapkészítés